Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Cikkszám: N_0001827
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: B1442
Nem értékelt
Akár 1 napos kiszállítás
nettó 50.000 Ft rendelés esetén ingyenes kiszállítás

Angyal Tokaji Szépség Furmint Kései szüret [0,5L|2023]

Kedvencekhez adom

Leírás és Paraméterek

A Szépség Furmint Kései Szüret 2023 a Tokaji borvidék édes oldalát mutatja. Illatában sárgabarack, körte és méz jelenik meg, kiegészítve finom virágos tónusokkal. Kortyban lágy, krémes, ugyanakkor frissessége és lendülete révén nem válik nehézzé. Az édességet elegáns savak egyensúlyozzák, így a bor kifinomult marad. Kiváló választás desszertekhez, sajtokhoz vagy önmagában, lassú kortyolgatásra. A bor fiatalos, de a komplex ízek és az ásványosság révén a tapasztaltabb borrajongók számára is izgalmas élmény. A Szépség neve találó: minden korty valódi gyönyör. Tokaji karakter és elegancia modern köntösben.

Származási hely Magyarország

Vásárlóink mondták

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Juhász Euforia Pezsgő [0,75L]

Könnyed, üde pezsgő, friss gyümölcsös aromákkal.

Angyal Tokaji Ámor Kései szüret [0,5L|2023]

Friss, gyümölcsös édes bor, amelyben a sárgabarack és a méz szerelmesen ölelkezik. Könnyed, mégis elegáns élmény.

Angyal Tokaji Aura Cuvée [0,75L|2024]

Modern tokaji cuvée, amely vibráló gyümölcsösséget és elegáns savszerkezetet kínál. Kortárs borélmény a borvidék klasszikus fajtáiból.

Vylyan Kakas Rosé [0,75L|2024]

Friss, üde rosé, piros bogyós gyümölcsökkel és virágos jegyekkel.

Bárdos Irsai Olivér [0,75L|2024]

Aromás, üde fehérbor, virágos és gyümölcsös jegyekkel, könnyen iható.

Nyakas Irsai Olivér [0,75L|2025]

Friss, illatos Irsai Olivér, amely a nyári napok könnyed, gyümölcsös élményét hozza poharadba.

Vylyan Macska Portugieser [0,75L|2024]

Könnyed, üde vörösbor, piros bogyós gyümölcsökkel és lágy tanninokkal.

Haraszthy Chardonnay [0,75L|2023]

Friss Chardonnay citrusos és fehér gyümölcsös jegyekkel.
Az oldal tetejére