Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Cikkszám: N_0001954
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: B2149
Nem értékelt
Akár 1 napos kiszállítás
nettó 50.000 Ft rendelés esetén ingyenes kiszállítás

Chateau Dereszla Tokaji Késői Szüretelésű Furmint [0,375L|2017]

Kedvencekhez adom

Leírás és Paraméterek

A Chateau Dereszla Tokaji Késői Szüretelésű Furmint 2017 egy különleges, aromatikus fehérbor a Tokaji borvidékről. Világos arany szín, illatában aszalt sárgabarack, birs, méz és enyhe virágos jegyek dominálnak. Kortyban közepes test, lágy savak, aromákban gazdag, hosszú és harmonikus lecsengés jellemzi. A bor édeskés, de kiegyensúlyozott, minden kortyban a Tokaji terroir karaktere és a pince gondos munkája érződik. Ideális desszertekhez, érett sajtokhoz vagy önmagában, ünnepi alkalmakra. Hűtve a gyümölcsös és virágos aromák még intenzívebbé válnak, a kortyban a savak és az édesség harmonikusan simulnak. A késői szüretelés stílusa modern és elegáns, kortyban gazdag és aromákban komplex. Ünnepi alkalmakra, baráti összejövetelekhez vagy romantikus estékhez tökéletes választás. A bor aromái harmonikusan keverednek, a lecsengés hosszú és tiszta. Minden korty prémium élményt nyújt, miközben a Tokaji borvidék karakterét tükrözi.

Származási hely Magyarország

Vásárlóink mondták

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Tiffán Principium [0,75L|2020]

Komplex, testes vörösbor, fekete bogyós gyümölcsökkel és fűszerességgel.

Béla és Bandi Kékfrankos [0,75L|2021]

Klasszikus kékfrankos, gyümölcsös, fűszeres, könnyen iható vörösbor.

Bujdosó Tramontana [0,5L|2023]

Friss, könnyed fehérbor, citrusos és virágos jegyekkel, üde korttyal.

Vylyan Merlot [0,75L|2021]

Lágy, gyümölcsös vörösbor, piros és fekete bogyós aromákkal.

Tiffán Merlot [0,75L|2021]

Lágy, gyümölcsös Merlot, piros és fekete bogyós aromákkal.

Gere A. Cabernet Sauvignon [0,75L|2020]

Karakteres, testes Cabernet Sauvignon, fekete gyümölcsökkel és fűszeres jegyekkel.
Az oldal tetejére